dinsdag 3 januari 2023

Nieuwe naaimachines!

De naaiprojecten zijn een groot succes voor de gemeenschap! Jonge meisjes en vrouwen worden getraind in professionele vaardigheden in ons mooie naaiatelier; in het naaien van verschillende mode, herbruikbare maandverbanden, schooluniformen, kinderkleding, traditionele kleding, enz. 

Ook zijn we weer eens gezegend geweest met 35 extra naaimachines, de gedoneerde machines zijn naar Oeganda gestuurd en zijn gedoneerd aan 35 vrouwen in de wijk om hen te helpen hun eigen bedrijf op te starten nadat ze hun training en vaardigheden geleerd hebben bij het projectvoice naaiatelier.



In de afgelopen zes jaar van het naaiproject hebben we tot 350 vrouwen en meisjes kunnen opleiden, allemaal professionele naaisters met vaardigheden op het gebied van kleermaken. Velen zijn al gediplomeerde naaisters, die ook anderen trainen in naaivaardigheden, en velen van hen verdienen al heel goed en voorzien in het onderhoud van hun gezin.


Het geeft ons veel vreugde om de vruchten te zien van een ooit worstelende gemeenschap, waarvan sommigen zich krachtig inzetten om hun families te ondersteunen, terwijl we meer blijven doen om armoede uit kwetsbare gemeenschappen uit te roeien. Meer lezen over het naaiatelier? Bekijk ons gerealiseerde projecten

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten